BEREC publiceert rapport inzake consultatie voor de relevante marktdefinitie voor business services

BEREC heeft zijn bevindingen naar aanleiding van de consultatie ‘Market definition for business services' gepubliceerd. INTUG heeft op deze consultatie gereageerd namens de Europese gebruikersverenigingen, waaronder BTG.

De consultatie is gericht op grensoverschrijdende dienstverlening binnen de EU. Daarover bestaan aan gebruikerszijde de nodige klachten, waarvan de voornaamste het gebrek aan een eenduidige structuur in alle opzichten is.

Aanbieders van mobiele diensten zijn de echte toppers als het gaat om lokaal afwijkende voorwaarden, tarieven, facturen, rapportages, etc. Aanbieders van vaste diensten doen daarvoor niet veel onder, hoewel daarop nu enkele uitzonderingen bestaan.

Het heeft er alle schijn van dat enige vooruitgang aan de zijde van BEREC ontbreekt. BEREC komt zelf tot de conclusie dat er op dit onderwerp nog werk te doen is, hetgeen voor de nabije toekomst niet erg bemoedigend klinkt.

Bron: BEREC

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.