Huawei toont digitale infrastructuurtoepassingen op MWC Barcelona 2022

Tijdens MWC Barcelona 2022 toonde Huawei verschillende digitale infrastructuur toepassingen. BTG was samen met het redactieteam van Dutch IT Channel daar ook aanwezig en sprak in een video interview met Jurjen Veldhuizen, Director marketing and solution sales Huawei Nederland.
Veldhuizen toonde verder de laatste innovaties van Huawei aan een delegatie van BTG Nederland bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG).

Naarmate de wereldwijde digitale economie zich snel ontwikkelt, neemt de vraag naar digitale producten en diensten toe. Huawei speelt daarop in met verschillende nieuwe architectuur en softwareoplossingen die ook energiezuinig zijn en de CO2-voetafdruk verkleinen.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.