BTG zoekt ICT-professionals voor ICT Development Index

BTG en BTG Services vragen de medewerking van ICT-professionals voor een onderzoek. In hun opdracht analyseert onderzoeksbureau Motivaction jaarlijks de ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de Nederlandse economie. Dat leidt tot de BTG ICT Development Index.

Die index voorziet Nederlandse bedrijven en instellingen van actuele cijfers over de investeringen in ICT-innovaties (zoals onder andere 5G, Big Data, Cloud Computing en Blockchain), personele ontwikkeling, privacy, cybersecurity en bereikbaarheid. Naast de vragen voor de ICT Development Index ontvangt BTG Services ook graag reacties over de dienstverlening die het aanbiedt.

BTG nodigt je daarom uit om deel te nemen en jouw visie te delen. Dat kan via deze link. Het invullen van de vragenlijst duurt maar 6 tot 8 minuten. Reageer snel want de resultaten van de ICT Development Index worden gepresenteerd tijdens het BTG Business Event op 30 juni 2022. BTG benadrukt dat de antwoorden geheel anoniem blijven.

Het programma van het event op 30 juni is te vinden op onze website. Hopelijk tot dan!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.