Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG Business Event 2022, nog maar 5 dagen!

2 dec 2022

Over een kleine week, op 7 december, vindt het jaarlijkse BTG Business Event plaats rondom het thema ‘Building bridges in a digital transformation’. Een van de key notes is van Marcel Levi, voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Voor ons magazine BTG in Business, wat deze dag verschijnt, hadden we alvast een uitgebreid interview met hem (zie foto). Volgende week ook key notes van Fruitpunch oprichter Buster Franken en Bas Timmer, de initiatiefnemer van het wereldwijde Sheltersuit project, plus boeiende masterclasses.

Met verder pitches van de kandidaten en de uitreiking van de BTG Awards in de categorieën ICT/Telecom Manager van het Jaar 2022, BTG Young ICT Professional “Gebruikers” en BTG Young ICT Professional “Leverancier”. En met zoals altijd een verrassend avondprogramma.

Klik hier voor het programma en aanmelden

Gerelateerd nieuws