Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG zoekt ICT-professionals voor ICT Development Index

15 jun 2022

BTG en BTG Services vragen de medewerking van ICT-professionals voor een onderzoek. In hun opdracht analyseert onderzoeksbureau Motivaction jaarlijks de ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de Nederlandse economie. Dat leidt tot de BTG ICT Development Index.

Die index voorziet Nederlandse bedrijven en instellingen van actuele cijfers over de investeringen in ICT-innovaties (zoals onder andere 5G, Big Data, Cloud Computing en Blockchain), personele ontwikkeling, privacy, cybersecurity en bereikbaarheid. Naast de vragen voor de ICT Development Index ontvangt BTG Services ook graag reacties over de dienstverlening die het aanbiedt.

BTG nodigt je daarom uit om deel te nemen en jouw visie te delen. Dat kan via deze link. Het invullen van de vragenlijst duurt maar 6 tot 8 minuten. Reageer snel want de resultaten van de ICT Development Index worden gepresenteerd tijdens het BTG Business Event op 30 juni 2022. BTG benadrukt dat de antwoorden geheel anoniem blijven.

Het programma van het event op 30 juni is te vinden op onze website. Hopelijk tot dan!

Gerelateerd nieuws