Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Buiten slapen met daklozen voor funding Sheltersuit Foundation

15 dec 2022

Met meer dan 27000 daklozen in Nederland is het tijd dat we ze warmte gaan geven. Daarom slapen CBO van Ultimum Allain Silbernberg en Creative Director van Pixelthis Joost Buitenweg in de Nacht van 17 op 18 december buiten met daklozen. Hun streven daarbij is om zoveel mogelijk warmte te kunnen geven door het aankopen van een Sheltersuit. Een Sheltersuit kost 375 euro. Vorige week sprak Sheltersuit oprichter Bas Timmer tijdens het BTG in Business Event in Noordwijk. Op de avond zelf is door de aanwezigen al het nodige geld opgehaald om Sheltersuits te kunnen kopen voor daklozen.

BTG steunt deze bijzondere Foundation, zo onderstreept Petra Claessen, CEO van BTG en BTG Services. “Naast onze functie als bruggenbouwer willen we ook altijd onze verantwoordelijkheid nemen als brancheorganisatie. Al jaren lang steunen we daarom bijzondere initiatieven die hulp bieden op plekken waar dat anders achterwege zou blijven. We dragen de Sheltersuit Foundation van Bas Timmer een warm hart toe. Naast onze succesvolle oproep vorige week tijdens ons event in Noordwijk steunen we initiatieven als die van Allain Silbernberg en Joost Buitenweg dan ook van harte.”

Gerelateerd nieuws