Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Smart City Expo World Congress 2022 succes voor Nederland

17 nov 2022

De Smart City World Expo 2022 is een groot succes geworden voor de Nederlandse delegaties. Middelpunt van alle activiteiten was het door BTG georganiseerde Dutch Pavillion, waar tientallen activiteiten werden georganiseerd en een aantal organisaties hun producten en diensten presenteerden.

Petra Claessen, CEO BTG en BTG Services, blikt tevreden terug op de afgelopen vier dagen. “Het doel van dit evenement vanuit BTG was om de samenwerking tussen de verschillende partijen die nodig zijn voor de uitrol van Smart Cities dichter bij elkaar te brengen. Dat is prima gelukt. Op het Dutch Pavillion was het de afgelopen dagen voortdurend druk. We hebben hier veel activiteiten georganiseerd, waaronder een groot aantal presentaties. Verder hebben we veel bezoekers gehad uit binnen- en buitenland. Al die ontmoetingen helpen om de verdere ontwikkeling van Smart cities te versnellen. Ik ben er ook trots op dat we dit als BTG op dit wereldpodium voor Smart Cities hebben gerealiseerd.”

 

Dutch Pavillion

Nederlandse bedrijven en steden ontmoetten elkaar in het Nederlandse Paviljoen en presenteerden er hun propositie. BTG had het voortouw om dit NL Paviljoen te realiseren en heeft alle activiteiten gecoördineerd.

Partners die deelnamen aan het Nederlandse paviljoenwaren:
Netherlands Enterprise Agency, NBSO, Nederlandse overheid, Enterprise Europe Network, Amsterdam Smart City, Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven, BTG & BTG Services, Gemeente Almere, Gemeente Apeldoorn, Gemeente Breda, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Eco system – VDL – SPIE – ACiist, Future City Foundation, Green Innovation Hub, Hardt (hyperloop), Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Nedal, ROM Regio Utrecht, Signify, Sorama, VodafoneZiggo, WeCity.

Gerelateerd nieuws