Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Techdrinks Rotterdam brengt IT-professionals samen

31 jan 2024

Komende maandag 5 februari vindt alweer de derde Techdrinks van dit jaar plaats. Na edities in Amsterdam en Eindhoven is dit keer RDM Next in Rotterdam de locatie voor deze bijzondere netwerkbijeenkomst. BTG is partner van Techdrinks.
Elke TechDrink vindt plaats in een andere stad, wat de mogelijkheid biedt om de lokale techcultuur te vieren en te benadrukken. De eerst editie vond plaats bij Dauphine in hartje Amsterdam. De tweede editie bij Blok63-S in Eindhoven.
TechDrinks is meer dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt. Inmiddels hebben zich meer dan 150 tech professionals aangemeld. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is gelimiteerd.

Meer info over de tijden en locatie op https://techdrinks.nl/

Gerelateerd nieuws