Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Tweede Women in Tech Talk in het teken van duurzaamheid en security

16 jun 2022 Thema: Women in Tech

Onlangs heeft de opname plaatsgevonden van de tweede BTG Women in Tech Talk bij RDM Innovation Dock in Rotterdam. Petra Claessen (CEO van BTG en BTG Services) en Trendwatcher Lieke Lamb spraken met hun gasten over sustainability, privacy en security. Aangeschoven voor deze uitzending waren, Marjolein Bot (Lead Energy Amsterdam Economic Board), Yvonne Kemmerling (Voorzitter Future City Foundation) Joepke van der Linden (Head of Regulatory Affairs Huawei) en Eric Reij (Voorzitter BTG). De uitzending is nu te bekijken.

BTG Women in Tech Talk is een initiatief van de Peergroup BTG Women in Tech die vorig jaar is opgericht om te streven naar meer diversiteit en inclusiviteit in de IT-sector. In samenwerking met Trendwatcher TV worden regelmatig Tech talks georganiseerd waar diverse topvrouwen uit het bedrijfsleven in interactie gaan. De eerste uitzending stond in het teken van de 5G-technologie.

Bekijk hier de eerste uitzending

 

Gerelateerd nieuws