Tweede Women in Tech Talk in het teken van duurzaamheid en security

Onlangs heeft de opname plaatsgevonden van de tweede BTG Women in Tech Talk bij RDM Innovation Dock in Rotterdam. Petra Claessen (CEO van BTG en BTG Services) en Trendwatcher Lieke Lamb spraken met hun gasten over sustainability, privacy en security. Aangeschoven voor deze uitzending waren, Marjolein Bot (Lead Energy Amsterdam Economic Board), Yvonne Kemmerling (Voorzitter Future City Foundation) Joepke van der Linden (Head of Regulatory Affairs Huawei) en Eric Reij (Voorzitter BTG). De uitzending is nu te bekijken.

BTG Women in Tech Talk is een initiatief van de Peergroup BTG Women in Tech die vorig jaar is opgericht om te streven naar meer diversiteit en inclusiviteit in de IT-sector. In samenwerking met Trendwatcher TV worden regelmatig Tech talks georganiseerd waar diverse topvrouwen uit het bedrijfsleven in interactie gaan. De eerste uitzending stond in het teken van de 5G-technologie.

Bekijk hier de eerste uitzending

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.