Internet of Things – “Just do IoT!” – 25 september

BTG organiseert in samenwerking met T-Mobile een bijeenkomst over de praktische invulling van Internet of Things.

 

Just do IoT. Benut de kansen van IoT om te innoveren!

 

 

 

Hoe creëer je waarde met IoT? Hét buzzwoord bij uitstek van deze tijd is the Internet of Things (IoT). In de Gartner Hype cycle staat het bovenaan, wat betekent dat iedereen er ‘iets van vindt’. Prima, maar hoe zet je nu concrete stappen met IoT ten goede van je bedrijfsstrategie? En wélke stappen zet je, in welke volgorde?

Waar moet je beginnen om het IoT écht succesvol – en duurzaam – te implementeren ten goede van je organisatie en positie ten opzichte van de concurrent?

IoT omvat véél meer toepassingen en mogelijkheden dan de buzz rondom ‘coole gadgets’, AR / VR etc. Tijdens het event zoomen we in op een aantal trends maar bespreken we vooral de praktische kant van IoT en hoe dit bijdraagt aan de bedrijfsstrategie.

Waarom is het combineren van ambachten de sleutel tot succes? Een update door moderator en Innovation Manager Ewout Karel van T-Mobile over de laatste stand van zaken op het gebied van IoT.

Veel IoT projecten blijven steken bij een pilot. Een belangrijke reden is het vinden van de juiste business case. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geeft Martin van der Pol u inzicht in de valkuilen, maar vooral ook de best practices om IoT te laten werken voor uw business.

Industrieel IoT oplossingen kunnen enorme besparingen realiseren. CEO Goran Gavric en CTO John Tillema van TWTG. Staan stil bij waar zij nu op IoT gebied staan en wat ervoor nodig is om dit statement waar te maken.

Bent u benieuwd naar de praktische vertaalslag van IoT? Kom dan op 25 september 2018 naar het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag voor een inspirerende IoT sessie. Deze IoT sessie is bedoeld om beslissers bij te praten over actuele, zakelijke thema’s. Deze sessies combineren het nuttige met het aangename en bieden inspiratie, informatie en nieuwe contacten.

 

Programma:

14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Welkom / IoT, Just do IT!

door host Ewout Karel – Innovation Manager T-Mobile

15:15 uur  Uitdagingen van industrieel IoT toepassingen

door Goran Gavric CEO / John Tillema CTO TWTG

16:00 uur Zo voorkom je dat IoT bij een pilot blijft steken

Martin van der Pol CTO Internet of Things en Innovatie Manager –  T-Systems Nederland

16.30 uur Netwerkborrel

Aanmelden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.