Masterclass ‘Hoe bouw ik een privaat netwerk?’

Masterclass ‘Hoe bouw ik een privaat netwerk’ – 15 december 2021 – 09.30 – 11.30 uur – Webex

In deze BTG Masterclass gaan we in op belangrijke aspecten rondom de realisatie van een privaat netwerk. Er wordt gekeken naar functionele behoeften, die vertaald kunnen worden in technische specificaties. Vervolgens wordt gekeken naar sourcing en naar implementatie. Tot slot worden praktische problemen en belangrijke lessen behandeld. Als je meer wilt weten over private netwerken of als je organisatie nadenkt over toepassing ervan, is deze training een must. Tijdens de training wordt ook een live demo gegeven van een privaat netwerk oplossing.

Eildert van Dijken is sinds 1995 professioneel betrokken bij het bouwen van mobiele netwerken en ook als technisch trainer actief. Sinds 2011 is hij betrokken geweest bij diverse private netwerk projecten.

In deze twee uur durende hands-on training leer je alles wat je moet weten over de aanleg van een privaat netwerk. Welke factoren spelen een rol en hoe maak je het project zo succesvol mogelijk?

 

Deze training is gratis toegankelijk voor BTG-leden. Niet-leden zijn van harte welkom en betalen € 250,00.

Aanmelden: Ja, ik doe mee aan de training op 15 december

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.