Kandidaat bestuurslid Harry Vermeulen

Harry VermeulenHarry Vermeulen werkt voor Schiphol Telematics in de functie van Business Manager voor Schiphol Group op Amsterdam Airport Schiphol. Na zijn studie bedrijfskunde heeft hij diverse functies vervult op het snijvlak van innovatie, management en financiën in de Telecom & ICT branche.

In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de relatie tussen Schiphol Telematics en Schiphol Group. Momenteel volgt hij een studie strategisch leiderschap.

Harry heeft reeds lange jaren bestuurservaring bij TMA ( Telecom Management Association), de NBIP ( Nationale Beheersorganisatie Internet Providors) en als penningmeester bij voetbalvereniging Zwammerdam. Hij is getrouwd, woont in Zwammerdam en heeft 3 kinderen.

Naam: Harry Vermeulen

Functie en werkzaam: Business Manager Schiphol Telematics.

Aantal jaren actief BTG lid: ca 5 jaar.

Leeftijd: 46 jaar

Bestuurlijke ervaring: 5 jaar bestuur TMA, 4 jaar bestuurslid NBIP, 5 jaar penningmeester.

Kenmerkend: verbindend, open, mensenmens, positief, actief op zoek naar innovatie, ondernemend, creatief.

Motivatie: “De kracht van BTG zit in de enabling van meerwaarde en het versterken van elkaar. Vanuit de leden voor de leden, samenwerken en verbinden. Ik wil de BTG helpen verder te groeien en het van meerwaarde zijn voor de leden door innovatie. Ik wil een stimulans zijn voor de leden en een bijdrage leveren aan groei van de vereniging.”

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.