Strategische sessie ‘Meiden in de ICT’ – 9 februari 2022

Begin dit jaar vond er op initiatief van het marktsegment ICT de eerste strategische sessie meiden in de ICT plaats. In deze sessie hebben de stakeholders SBB, Mbo- Raad, VHTO, PTvT en NL Digital gesproken over een toekomstbestendige, inclusieve vrouwelijke mbo ICT beroepsgemeenschap.

Het afgelopen jaar hebben deze partijen acties uitgevoerd en zijn er nieuwe initiatieven ontstaan. Tijd om te onderzoeken hoe we samen deze activiteiten op elkaar kunnen aansluiten en welke stappen hiervoor nodig zijn. Daarom nodigen wij u uit voor de tweede strategische sessie Meiden in de ICT op woensdagmiddag 9 februari.

Het doel van de bijeenkomst is om met elkaar een roadmap met concrete doelstellingen en projecten op te stellen om te zorgen voor voldoende instroom en het behoud van vrouwelijke studenten in het mbo-onderwijs.

Meer informatie en aanmelden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.